Kom van 30 oktober tot 7 november naar SPARKOH!
voor de herfstvakantie!

Wandel door onze interactieve ruimtes en ontdek de film “VULKANEN”, onze workshops “schaduw en licht” en onze leuke uitdagingen!
In de workshops leren onze animatoren je om, door middel van allerlei experimenten, meester te worden van schaduw en licht.
Beleef een dag vol plezier en jaag ons de stuipen op het lijf met jullie meest angstaanjagende kostuums! Bezoek ons elke dag van de herfstvakantie van 10 uur tot 18 uur samen met je familie en vrienden. Vanaf 1 november moeten bezoekers vanaf 16 jaar een CST kunnen voorleggen.

Tentoonstellingen, monsters en kriebels…

Monsters lopen niet alleen rond in SPARKOH! voor Halloween. In de tentoonstellingen van SPARKOH! treden skeletten, kakkerlakken en andere vreemde wezens uit de schaduw! Wie zal je onderweg tegenkomen? Durf je op de foto te staan met monsters? Ontdek de 16 thematische tentoonstellingen van SPARKOH!

Ontdekken de tentoonstellingen
Affiche film Volcans

Het licht op VULKANEN

Ontdek deze aangrijpende film in de bioscoopzaal van het Beeldenpaleis

Ga op verkenning in het spoor van enkele extreme avonturiers in het hart van de vulkanen! Van Indonesië tot Pompeï, ontdek aan de hand van enkele spectaculaire beelden hoe vulkanen de aarde zoals wij die vandaag kennen, hebben gevormd.

LICHAMEN IN BEWEGING

Wetenschap gaat ook over zintuigen, evenwicht en beweging! Het overdekte acrobatische parcours of de kabelbaan, de trampoline en de schommels in de buitenspeeltuin: plaats genoeg om je volledig uit te leven en je energie kwijt te kunnen. Recreatieve ruimtes voor iedereen.

Ontdekken

Licht, wetenschap en mysterie…

Klaar voor Halloween? Neem bezit van een geest in de Pixelfabriek, spook door een huis dankzij videomapping en vereeuwig je gekste bekken in het chemisch Lab’foto. En voor de allerkleinsten? Optische illusies, “lumineus” onderzoek en een schaduwtheater voor de hele familie! Animaties – onder voorbehoud van beschikbaarheid – na inschrijving de dag van uw bezoek – 1 animatie per gezin.

Workshops

Heb ik een COVID SAFE TICKET (CST) nodig om toegang te krijgen tot SPARKOH!?

Vanaf 07/03/2022 is het Covid Safe ticket (CST) niet langer verplicht voor toegang tot SPARKOH! voor gezinnen, evenementen en groepen.

Wat is een COVID SAFE TICKET (CST)?

Er zijn 3 types COVID SAFE TICKET (CST):

  • Een vaccinatiecertificaat waaruit de volledige vaccinatie blijkt (pas geldig vanaf de 14de dag na de 2de injectie of na de 1ste in het geval van het Johnson & Johnson-vaccin van één dosis).
  • Een testcertificaat dat het bewijs is van een negatieve PCR-test die maximaal 48 uur geleden is uitgevoerd, of een negatieve antigeentest (sneltest) die maximaal 24 uur geleden is uitgevoerd. De tests moeten worden uitgevoerd door een wettelijk bevoegd persoon.
  • Een Covid-herstelcertificaat van maximum 180 dagen oud.

Meer info: https://www.wallonie.be/fr/actualites/application-du-covid-safe-ticket-dans-divers-secteurs-en-wallonie

Bezoekers die niet gevaccineerd zijn, kunnen dus toegang krijgen tot SPARKOH! op vertoon van een van de twee andere certificaattypes.

Welke documenten moet ik voorleggen om toegang te krijgen tot SPARKOH!?

Om vanaf 1 november toegang te krijgen tot de SPARKOH! moet u de volgende documenten kunnen voorleggen:

Uw tickets voor SPARKOH! die u op voorhand kocht via onze online ticketdienst

Uw COVID SAFE TICKET (CST) via de Covid Safe-app of een geprinte versie met een LEESBARE QR-code.

Een identiteitsbewijs. Een geldig CST zonder identiteitsbewijs wordt niet aanvaard.

Alleen bevoegd personeel kan uw QR-code via de CovidScan-applicatie scannen om de geldigheid van het CST te controleren.

Het opslaan van uw persoonsgegevens is niet toegestaan.

Wij zijn een buitenschoolse groep, moeten wij een COVID SAFE TICKET voorleggen?

Dergelijke groepsbezoeken zijn enkel toegestaan NA VOORAFGAANDE RESERVERING op 065 61 21 60. Het CST is van toepassing voor het omkaderend personeel vanaf 16 jaar. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor mensen vanaf 12 jaar oud.

Is het dragen van een mondmasker nog steeds verplicht?

Vanaf 07/03/22, is het dragen van een masker niet langer verplicht bij SPARKOH!

Ik heb mijn tickets gekocht, maar ik heb geen COVID SAFE TICKET (CST). Worden mijn tickets terugbetaald?

Vanaf 1 november is het COVID SAFE TICKET op culturele locaties VERPLICHT in WALLONIË.
Indien u op de dag van uw bezoek niet in het bezit bent van een geldig CST, zal u de toegang tot SPARKOH! worden geweigerd, overeenkomstig de door de wet opgelegde richtlijnen.

Uw tickets worden niet terugbetaald – zie ALGEMENE VOORWAARDEN.

Ik heb een abonnement gekocht, maar ik heb geen COVID SAFE TICKET (CST). Is dit terugbetaalbaar?

Vanaf 1 november is het COVID SAFE TICKET op culturele locaties VERPLICHT in WALLONIË. Indien u op de dag van uw bezoek niet in het bezit bent van een geldig CST, zal u de toegang tot SPARKOH! worden geweigerd, overeenkomstig de door de wet opgelegde richtlijnen.

Bezoekers die niet gevaccineerd zijn, krijgen evenwel toegang tot SPARKOH! als ze een van de andere 2 certificaattypes kunnen voorleggen (een PCR-test of een negatieve antigeentest binnen de 48 uur of de 24 uur – of een COVID-herstelcertificaat van maximum 180 dagen).

In ieder geval moet ook een identiteitsbewijs worden voorgelegd. Aangezien de toegang tot SPARKOH! mogelijk is wanneer aan deze voorwaarden wordt voldaan, is de terugbetaling van abonnementen niet van toepassing.

Wij zijn een schoolgroep, moeten wij een COVID SAFE TICKET voorleggen?

Nee, schoolgroepen zijn niet onderworpen aan de CST-verplichting. Deze bezoeken vinden plaats na voorafgaande reservering. Het dragen van een mondmasker en het naleven van de preventieve maatregelen blijft verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar.

Gezondheidsmaatregelen

SPARKOH! volgt dagelijks de ontwikkelingen m.b.t de gezondheidscrisis om zijn onthaal, zijn ruimtes en de omkadering van de aan het publiek aangeboden activiteiten aan te passen. Er werd een reeks maatregelen genomen om uw bezoek veilig te laten verlopen.

Vanaf 1 november treedt in Wallonië het systeem met het Covid Safe Ticket (CST) in werking. Dit ticket zal verplicht zijn voor bezoekers ouder dan 16 jaar om toegang te krijgen tot SPARKOH! Het dragen van een mondmasker zal dus niet langer verplicht zijn.
Voor bezoekers van 12 tot 15 jaar, voor wie deze verplichting niet geldt, blijft het dragen van een mondmasker en de naleving van de preventieve handelingen van toepassing.
Gekochte tickets worden niet terugbetaald.

« juni 2022 » loading...
M D W D V Z Z
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Bekijk het volledige schema
ma 27

Ouverture

27 juni @ 09:00 - 16:00
di 28

Ouverture

28 juni @ 09:00 - 16:00
di 28

Ouverture

28 juni @ 09:00 - 16:00
do 30

Ouverture

30 juni @ 09:00 - 16:00
SPARKOH!
3, Rue de Mons
7080 Frameries
+32 (0) 65 61 21 60

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om de aanbiedingen, evenementen en nieuws van SPARKOH! te ontdekken.