Afspraken op zondag

SPARKOH! is iedere zondag geopend voor gezinnen van 10u00 tot 18u00. Daarnaast is het museum ook geopend tijdens de schoolvakanties en op feestdagen. Het publiek krijgt enkel toegang tot de tentoonstellingen, de speeltuin en de Beeldenpaleis. Het animatieaanbod wordt momenteel opgeschort tot en met 30/06.

Koop een ticket

> Ontmoeting met de wetenschappen…

Regent het?

Geen probleem! Ontdek de 12.000m² aan binnenruimtes en geniet van talrijke leuke ervaringen. Wandel door de expositieruimtes en laat je verleiden door enkele leuke uitdagingen. Daag je papa, mama, broers, zussen… uit en vergelijk jullie resultaten. Wandel door de tentoonstellingsruimtes en waan jezelf een echte ontdekkingsreiziger. Stel jezelf duizend en één vragen, bedien de installaties, voel, observeer en laat je verrassen. Ontdek de antwoorden op al je vragen en de wetenschap op een speelse manier!

De tuin van de biodiversiteit

Schijnt de zon?

De natuur evolueert elke dag in onze Tuin van de Biodiversiteit. Heb je nog niet de kans gehad om de tuin te bezoeken met het hele gezin? Ontdek de lokale flora en fauna. Zit er een vogel in én van de nestkastjes? Zie je bijen in de omgeving van de zandvlakte? Zitten er regenwormen onder de grond?
Découvrir le Jardin de la Biodiversité

> Goed om weten voor uw bezoek :

    • Café 21 is open en Picknicks toegestaan.
    • U bent nog steeds verplicht om uw tickets online te reserveren en te kopen.
    • De gezondheidsmaatregelen blijven van toepassing: raadpleeg ze hier
    • De actieve abonnementen voor het jaar 2020-2021 werden verlengd met een periode van een jaar.

Horeca

Op zon-, vakantie- en feestdagen kan je genieten van huisbereide warme en koude gerechten: broodjes, wraps, salades, pastagerechten, dagschotels of je eigen picknick in de buitenlucht, op het terras van Café 21. Opgelet: respecteer je gezinsbubbel en de regels op het vlak van social distancing.

Warme en koude dranken verkrijgbaar. In de namiddag zijn er ook desserts verkrijgbaar.

> Hoe kan u uw bezoek reserveren?

Coupon chèque consommation Edenred

Ga naar de online ticketverkoop en selecteer uw tickets.**
Let op, als u recht heb op een korting (Wallonie Bruxelles Tourisme – Bon Escapade / Art.27 / Ligue des familles…) moet u tickets selecteren onder de vermelding “partnertickets”.
Als u beschikt over cheques (Sport- en Cultuurcheques, Consumptiecheques, bons Frameries, Pass Visite Wallonia), kan u uw tickets TER PLEKKE kopen op de dag van uw bezoek.

 

Koop een ticket