In de herfstvakantie wordt SPARKOH! ondergedompeld in de griezelige sfeer van Halloween

Gevoelige zielen, raap al je moed bijeen en maak je klaar om je angsten onder ogen te zien van 21 oktober tot 5 november!

Of je nu graag siddert van angst of fobisch bent, kom samen met je gezin naar Sparkoh! om de angst en wetenschap achter de mysteries van Halloween te ontrafelen aan de hand van een aantal geweldige ontmoetingen en experimenten! Een leuk dagje uit met de kinderen tijdens de herfstvakantie / Allerheiligenvakantie om plezier te beleven met familie of vrienden, van 10.00 tot 18.00 uur.

Een angstaanjagend parcours voor alle leeftijden, met een combinatie van wetenschap en mysteries.

Pssst! Wil je onopgemerkt blijven voor de monsters? Vergeet niet je meest angstaanjagende Halloween-kostuum aan te trekken!

Zie je fobieën onder ogen!

Soms is er maar één stap van een tijdelijke angst naar een fobie, of die nu mild of intens is. Durf jij de stap te zetten om de 7 fobieën te ontdekken die bij SPARKOH! tot leven komen?

Verzamel al je moed, baan je een weg door de spinnen, pompoenen en vampiers om op zoek te gaan naar de wetenschappelijke namen van de 7 fobieën die in de zone vertegenwoordigd zijn en waag je kans om een familiepas te winnen voor SPARKOH!

Leuke activiteiten
voor het hele gezin

Er staan leuke activiteiten voor het hele gezin op je te wachten, van het spookhuis voor de kleintjes tot het Halloweenlaboratorium voor het hele gezin, en niet te vergeten het zombie-ontsnappingsspel, het lichtonderzoek en het pixelmonster. Ook hier wordt je moed op de proef gesteld om alle gevaren te trotseren! N.B.: Alle activiteiten zijn afhankelijk van beschikbaarheid en moeten op de dag van je bezoek vooraf worden gereserveerd, met een limiet van één activiteit per gezin.

Halloween médecin qui analyse le corps

Sluit een verbond met de monsters om je angsten te overwinnen

Wat is angst? Waarvoor zijn we bang? Hoe reageren onze hersenen en ons lichaam op dit gevoel? Maak tijdens de 16 dagen van de herfstvakantie / Allerheiligenvakantie kennis met de magische wezens die bezit nemen van SPARKOH!

Durf jij een bloeddorstige zombie te benaderen? Zou jij een door een vreemde heks bereid flesje anti-angst accepteren? Of een insectentaart uit de grote TOP CHEF-finale?

Angstaanjagende acteurs verwelkomen je op de tentoonstellingen om je ongewone ervaringen te laten beleven. Maar wees niet bang, hun enige doel is om je te helpen je angsten te overwinnen en begrijpen!

Daag je angsten uit in de OH!Resto of in de winkel

Vrees niet, je zal alvast geen honger lijden!

Arnaud Urbain, de chef van OH!RESTO, heeft tijdens de vakantie enkele afschuwelijk lekkere gerechtjes en monsterlijke desserts voorbereid!

Spookpompoensoep, madengratin, chocolade regenwormenkerkhof, en een bloederige Halloweenpunch!

Balle anti-stresse cerveau

Bezoek onze betoverde shop!

Zin om thuis nog na te genieten van je bezoek met enkele geweldige experimenten? Ook het assortiment van de shop is momenteel in Halloweenmodus!

Slime, stuiterogen, toverdrankpakketten, ‘esoterische’ boeken, het perfecte boodschappenlijstje om ook thuis in de Halloweensfeer te blijven.