Vervloekt!
Het spookt bij SPARKOH!

Als je deze pagina leest, ben je nu vervloekt! Ga tussen 22 oktober en 6 november naar SPARKOH! om de vloek op te heffen! Klaar voor kippenvelmomenten? Amuseer je de hele dag en jaag ons de stuipen op het lijf met je engste kostuum! Bezoek ons met vrienden of familie, elke dag van de herfstvakantie van 10 tot 18 uur.

Nieuw tijdens de herfstvakantie: “JIJ MORGEN: de beroepen van de toekomst”; een verrassende tentoonstelling om meer dan honderd STE(A)M-beroepen (wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde) te ontdekken door middel van ludieke experimenten!

De monsterjacht is geopend!

De monsters hebben zich voor Halloween bij SPARKOH! verzameld!

Je kan ze op sommige plaatsen zien, maar ze zijn meestal verborgen in de animaties! Ze verstoppen voorwerpen, halen grappen uit met de animatoren, dringen de ruimtes binnen en laten onze bezoekers schrikken!

Gebruik tijdens de begeleide workshops je zintuigen en kennis om te proberen ze weg te jagen of ze op hun beurt te doen schrikken!

Animaties onder voorbehoud van beschikbaarheid – bij inschrijving op de dag van jullie bezoek – 1 animatie per gezin.

Pilote de drone enfant

JIJ MORGEN: de beroepen van de toekomst

Nieuwe tentoonstelling over STE(A)M

Dronepiloot, metaverse-, KI- of hologramontwikkelaar, CO2-trader… Welk beroep van de toekomst is jou op het lijf geschreven?

Het is niet eenvoudig om je toekomstig beroep te kiezen als je niet weet welke beroepen er zoal bestaan … en met een maatschappij in voortdurende ontwikkeling durf je al wel eens te vergeten dat het merendeel van de beroepen van de toekomst momenteel zelfs nog niet bestaat!

Dakboer(in), consultant rewilding, ergolinguïst … Doen deze beroepen een belletje rinkelen? In de tentoonstelling “JIJ MORGEN: de beroepen van de toekomst” ontdek je de STEAM (Science, Technologie, Engineering, Art & Mathematics – wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde) achter deze nieuwe jobs.

Halloween is overal!

Vrees niet, je zal alvast geen honger lijden!

Arnaud Urbain, de chef van OH!RESTO, heeft tijdens de vakantie enkele afschuwelijk lekkere gerechtjes en monsterlijke desserts voorbereid!

Spookpompoensoep, madengratin, chocolade regenwormenkerkhof, en een bloederige Halloweenpunch!

Balle anti-stresse cerveau

Bezoek onze betoverde shop!

Zin om thuis nog na te genieten van je bezoek met enkele geweldige experimenten? Ook het assortiment van de shop is momenteel in Halloweenmodus!

Slime, stuiterogen, toverdrankpakketten, ‘esoterische’ boeken, het perfecte boodschappenlijstje om ook thuis in de Halloweensfeer te blijven.