Le pass devient SPARKOH nouveau logo

SPARK, het is de vonk?!
De vonk van kennis, van wetenschappelijke ontdekking, degene die in uw ogen schijnt na een hele dag van onverwachte ontdekkingen en ongelooflijke meeslepende ervaringen?!
SPARK is ook de samentrekking van « Science Park » wat onze unieke positionering bevestigt, noch een attractiepark, noch echt een museum, maar een plaats van edutainment, een wetenschapscentrum met een ludo-pedagogische benadering gebaseerd op ervaring en spel.
OH?! het is het teken van verbazing, verrassing, verwondering, plezier… een hele reeks verschillende emoties gegenereerd tijdens uw bezoek.

De naam verandert, niet onze missies?: wetenschappen en technologieën opnieuw betoveren, leuk, spannend en toegankelijk maken, het creëren van STEM-roepingen, maar ook en vooral emoties opwekken?!

Eén belofte aan u: “Beleef wetenschappelijk bewezen emoties”

Waarom de naamsverandering??

MuseumPass, Pass Visit wallonia … in de loop der tijd, heeft de term “Pass” die te vaak wordt gebruik zijn
oorspronkelijke betekenis verloren. Onduidelijkheid over het aanbod, verschillende betekenissen in andere talen, slechte vindbaarheid… een verwarring die nog verder werd uitgediept tijdens de gezondheidscrisis, aangezien ‘pass’ synoniem is geworden voor de coronapas. Het werd tijd voor verandering, nietwaar??